Senses

2008-06-24 @ 11:00:28 ? Permalink ?
Fy fan för att vara sjuk på lov. Det suger. Har legat och skakat i några dagar nu, svettats och fryst ihjäl på samma gång. Sådär halvkul :/ Så jag har hoppat jobbet i två dagar nu, bara för att göra allt för att bli frisk till fredag och Metaltown ! Peppen känns inte riktigt hög men det får gå.
Gbg är alltid roligt i vilket fall. För tillfället har jag noll att göra, helst skulle jag vilja leka med joel, men det är nog för tidigt för att ringa ^^, Så jag funderar på att redigera bilder eller läsa folk bloggar. Fast jag vet inte. Glo på gamla vhs filmer låter också trevligt. Fast 10.20 kommer någon gubbe hit och ska kolla efter sprickor i huset, eeh ja. Palla det då.
Och jag känner mig så fett jävla äcklig ! Att vara sjuk gör verkligen inte självkänslan bättre. Fy fan. Jag stapplar runt i pyjamasbyxor och stora tröjor, håret helt åt helvete och snorar överallt. Sexigt (Y). Nej menee man orkar inte annat när man mår såhär.

Förövrigt så fotade jag min bror och hans band i förrgår, coola killar :P Och deras band heter då Endless Grace och den 2:a augusti så spelar de på Sävsjöfestivalen. Så om ni kan så åk gärna dit och kolla !The Endless Grace

(broder min nästa längst till höger på bilden)

Och jag vet att jag har blivit dålig på uppdateringar, men jag orkar inte sitta och waina i en blogg hela dagarna just nu. Mest för att folk stör sig på vad jag skriver och inte fattar ett skit av vad jag menar ändå och jag orkar inte ens starta datorn längre. Jag ligger mest i sängen och glor på film. Eller så hittar jag på något med min pojke, min älskade älskade pojke :D
Så eh, det kommer lite uppdateringar då och då tills jag hittar något vettigt att skriva om. Tju.

När tiden hinner ikapp

2008-06-19 @ 14:28:38 ? Permalink ?
Tiden har liksom försvunnit.
Eller så har jag väl inte orkat. För mycket blogg har det inte blivit, eller bilddagbok heller för den delen.
Jag bara genomlider dagarna, väntandes på bättre tider. Min depression slog ut mig, totalt nästan.
Fast det döljer jag ganska bra tror jag, folk märker knappt att det är något fel på mig. Det har väl både sina bra och dåliga sidor.
Jobbigt att inte få hjälp med sina problem, samtidigt skönt att slippa alla frågor som man inte kan besvara.
Denna veckan har bestått av att stiga upp 5:45 och gå till sängs 21:30. Försökt få ihop lite pengar i alla fall. Känns bra.
Slut för denna veckan nu tack och lov, dock har mitt humör varit ganska roligt. När jag blir lagom trött blir jag ganska mycket cp. Det slår lätt över och jag dampar runt och skriker ungefär. Kul (Y) hahaha.
Anyways, nu är det midsommar helg. Som antagligen ska spenderas ute hos slamp-Jim med några polare. Ajemän. Det ska la bli trevligt :P
I övrigt genomlider jag dagarna med ett likgiltligt humör, det går upp och ner ibland också. Lite jobbigt. Men det är inga panikattacker denna veckan än så länge i alla fall. Man får väl se det positiva i det hela.

I
övrigt så har jag några ord jag vill säga.
Att skapa ett samhälle där alla lever lika, är det inte vad vi strävar efter ? Gäller då inte detta även djuren ? Vissa djur lever under förjävliga omständigheter just nu. Omständigheter som VI kan ändra på. Jag ber inte om mycket, som mest ett bidrag till Djurens Rätt. För att det behövs och hjälper till. I samband med OS i år som hålls i Kina försöker Djurens Rätt få fram ett möte med Kinas ambassadör för att diskutera införandet av en djurskyddslag i Kina. Låter det som en bra idé ? Hjälp då till att fixa så att mötet kan ske ! Sätt press på Kina. Uppmärksamma media, skicka mail till kinsesiska makthavare, adresser finns på www.djurensratt.se. Snälla hjälp till. Något så litet kan leda till så mycket hjälp. Det behövs. Kina är ett land i behov av denna lag, så ge det en chans.

E
eeh, ha det bra och .... glad midsommar ?

BEFORE I FORGET THAT!

2008-06-11 @ 21:29:44 ? Permalink ?
Fy fan. Ibland blir jag bara så jävla sur. Jag har ont i magen så jävla förbannad är jag.
MEN SKITSAMMA. Ni bryr er inte ett skit. Och jag gör samma sak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela tiden.
Och jag hatar migsjälv för det. För ni ser mig inte. Och ni bryr er inte.
Och ni tycker att ni kan trampa på mig hur mkt ni vill OCH JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET !
Det är tur man har en vän man kan lita på.
I övrigt skiter jag i allt. Men vad faaaan gör det att jag känner som jag gör.
Inte ett skit.
Jag är bortglömd. Allt är som vanligt då vill säga.
OCH JAG ÄR TRÖTT PÅ DET. Fy fan vad trött jag är på det.
Jag mår illa av det.

Skolavslutning imorgon. Säkerligen har jag fitt humör också, men vem märker skillnaden ? Jag är ju alltid sur ju.
Det är bra att ni tar allt för givet. Efter skolan imorgon blir det väl hem för sig själv. Fredagen planerar jag att sova bort.
Lördagen blir Lammhultsdagen. KANSKE staden, om jag orkar. Söndagen åker jag till Simon :)
Sedan jobba 2 veckor. Metaltown efter det. Jag peppar inte detta sommarlovet. Inte alls.
Det blir aldrig som man tänkt sig och jag kommer bli lämnad ensam det mesta av tiden skulle jag tro.
MENEEEE JAG SKA INTE WAINA.
Läsa i min bok låter som en bra idé. Ska försöka få bort den jobbiga känslan i kroppen också. Skitsamma om folk wainar. Jag har mig själv att bry mig om, om så bara för en stund. För i övrigt skadar jag bara mig själv. Heeela tiden.
Jag gör det ofrivilligt. Jag gör det på rutin. Känslomässigt snackar jag nu.

Onsdagen började bra. Och slutade i katastrof.

Ni kan nog ignorera dethär inlägget imorgon, jag är bara extremt arg och lättretad atm.

RSS 2.0