Time to move on

2008-11-30 @ 08:17:25 ? Permalink ?
Så var DreamHack Winter08 slut. 3 dagar som varit något av det bästa jag upplevt på länge. Visst, jag mådde illa av någon anledning större delen av tiden, jag åt för lite och sov för lite. Men jag blev inte på dåligt humör för det. Det visar helt enkelt att bland likasinnade, vid en dator, med folk man vill vara med, där mår man bra.
Jag vill inte åka hem. Jag vill verkligen inte det. Men jag måste. Nu är det tillbaka till verkligheten.
Men jag ska lova mig själv att det blir DH till sommaren igen, jag känner att jag behöver dethär.

Jag vet inte vart tiden sedan 16:00 igår försvann ^^, Den sprang iväg väldigt fort tycker jag. Mamma m.fl. kommer och hämtar mig och Joel om 1.5 h ungefär. Fast jag kommer nog inte vara hemma i Lammhult förrän ganska sent idag.
Då får det nog bli till att sitta framför datorn (det går helt enkelt inte att få nog) och kanske duscha. Om jag orkar det sistnämnda vill säga ^^,
Nu blir det till att packa det sista ...

Dreamhack winter 2008

2008-11-28 @ 10:35:37 ? Permalink ?
Wi. Första natten på DH avklarad. Har sovit ca. 30 min. I en obekväm jävla skolstol. Det gör ganska ont i ryggen nu ;) haha. Men det är så lätt värt det. Jag vill aldrig åka hem !
De flesta från vårat "crew" gick och la sig under natten. Förutom jag och Tobbe. Tobbe somnade dock i en solstol i 4-5 h (Y) Jag lyckades inte riktigt så länge ;)
Menee, jag underhöll mig med msn, dokumentärer och serier. Fett nice. Jag är faktiskt lycklig här. Jag vill bo här ! Med detta folket. Med samma intressen som jag. UNDERBART.
Idag blir det nog badhuset. Sen KANSKE lasergame lr ngt. Glida runt lite, lyssna på Blondinbella kanske ;) Haha.
Har redan druckit för mkt energidryck dock :| Ont i magen. Dricker jag för mkt sådant så mår jag illa och är skithungrig på samma gång. Fast det går inte få i sig mat. Då spyr jag typ. Liiite jobbigt. MEN MEN !
Jag älskar DH <3 ;)

Inte mkt mer att säga nu. Säs !

Now sit there and judge me

2008-11-27 @ 20:59:43 ? Permalink ?
Aow. Sitter på DH just nu. Trevlans värre. Fast ja, min dator är lite ond mot mig :/
Vill knappt att jag ska spela cs. DET är lite surt. Men men.
Det känns så jävla bra att få göra något man verkligen älskar i 4 dagar. Sitta vid datorn 24/7 vill säga ;) Haha
Mja. Vad mer kan man säga. Känns bra för tillfället :)) Får väl se hur jag mår sen när tröttheten sätter in (A) MEN AJA !
Jag kanske uppdaterar om jag finner något tillräckligt vettigt att skriva om.

RSS 2.0