Det är väl sant som det är sagt

2010-03-30 @ 14:39:10 ? Permalink ? Livsstil
Gör du en vill du ha flera.
Tatueringar pratar jag givetvis om.
Jahar gjort två hittills. Som jag älskar så fruktansvärt mkt, för de är personliga. Den ena är det finaste citat jag hört, från Sagan om Ringen ofc ! Den andra är en avbild av min älskling, Laban. Med vingar. Den är gjord för honom, och mina andra katter också ofc.
De är personliga och jag står för dem. Jag blir stolt när jag tittar på dem.

Och nu vill jag göra fler. Ofc. Haha. Jag har lite ideér. Men jag ska lugna mig lite. Till hösten iaf. Måste få pengar, och jag måste verkligen veta vad jag vill ha. Mina tatueringar ska vara speciella och personliga. Så är det bara.


Mina två älsklingar


Här är lite inspiration till vad jag vill göra.

Någonting vid sidan av kroppen hade varit så jäävla snyggt. Och ringen med text ska vi inte ens prata om, jag älskar den ! Amazing.
Men vi får väl se, vart jag landar :) Det kanske inte blir någon alls mer. Haha.

Minnen man aldrig glömmer

2010-03-30 @ 03:29:20 ? Permalink ? Åsikter/funderingar
Det finns vissa saker man aldrig vill ändra på i livet. Saker, eller tillfällen, som man vill tillbaka till. Som man saknar, som aldrig kommer tillbaka. Mycket är ganska onödigt i mitt liv. Men inte denna person. Inte minnerna med henne. Ingenting i världen kan få mig att glömma hur värdefull hon är för mig. Min bästa vän. Elsa Beskow. Honey, jag älskar dig. Som ingen annan. Du har alltid varit där, och när jag ser tillbaka, så är allt bara ljust. Minns du sommaren 2006 ? <3 Bilden nedan är därifrån. Vi var awesome, vi var tajta, det var vi.


 

Sure, things change, people change. Vi kanske inte är där vi en gång var. Vi ses inte lika ofta, knappt varje vecka. BUT I LOVE YOU ! Du vet det va ? Och om något går fel i ditt liv, ring mig. För jag ska ALLTID, ALLTID finnas där för dig. Som du alltid har funnits där för mig. Och den dagen jag glömmer ditt namn, den dagen hoppas jag ALDRIG kommer. Det kan den inte. Du är alldeles för viktig för mig.
Kom ihåg det. När allt känns hopplöst för dig. Kom ihåg det.Sedan är det ju ganska awesome att vi alltid varit så goddamn snygga ;)


Otroligt dålig dag !

2010-03-29 @ 16:35:43 ? Permalink ? julias vardag
Jag är så sjukt irriterad på allt och alla idag. Vaknade verkligen på fel sida idag. Sova får man visst inte heller ... Åhhh, blir så sur.
Åt helvete med det här.

RSS 2.0