Ronnie <3 Julia

2011-05-18 @ 11:17:53 ? Permalink ? Åsikter/funderingarJag är världens lyckligaste människa. Som får hålla denna pojk i min hand. Som får gå bredvid honom på stan. Som får världens bästa puss kl. halv 6 på morgonen när han ska till jobbet, bättre sätt att vakna på finns inte.
Att få ligga med huvudet mot hans bröst, känna hans andning, lyckligare än så går det inte att vara.
Att höra honom säga jag älskar dig, till mig ... Det är obeskrivligt.
Jag har aldrig mött någon som Ronnie, jag vet att med honom blir mitt liv bra, lyckligt.
Jag vill dela allt med honom. Hela livet.
För jag älskar honom.
Vi ska göra allt tillsammans min älskade.
Vi mot världen <3

<3

2011-05-17 @ 12:04:23 ? Permalink ? Åsikter/funderingar
Jag har nog aldrig känt mig lyckligare än jag gör just nu ...

Jagälskardei.

Tatuering nr. 5

2011-05-14 @ 19:18:51 ? Permalink ? Livsstil
I lördags kom tatueringen jag länge väntat på på plats, äntligen ! Jag har frågat ett par tatuerare och de har varit lite tveksamma till om den går att genomföra, men har jag en idé så vill jag tamigfan få igenom den. Så jag åkte till en tatuerare jag tycker gjort fantastiska tatueringar tidigare och han är fantastisk på porträtt, så jag tänkte att det här borde han väl klara.
Och nöjdare än såhär kunde jag inte vara, heeeelt fantastiskt fin blev dem. Thomas Muzsi från Paincrew Tattoo gjorde ett kanon jobb med den ! Snabbt gick det med :)
Tatueringen är tillängnad min familj, mina stöttepelare här i livet. De har gjort så fantastiskt mycket för mig så jag vet inte hur jag bättre ska visa världen hur mycket jag uppskattar det.
Jag är lyckligt lottad som har den familj jag har !
Mamma. Pappa. Linda. Jonas. Julia(jag). family <3
Tack för att ni finns !

Syster min gjorde även hon en tatuering, sin första :) Den blev helt fantastiskt fin den med ! Tillängnad hennes två helt otroligt fina barn, Linus och Viggo :)


RSS 2.0