Världens tråkigaste liv.

2012-08-23 @ 10:14:01 ? Permalink ? julias vardag
Jobbar för hårt på jobbet these days, så nu har jag åkt på förkylning med huvudvärk, halsont och allt vad det innebär. Allt jag gör är sover och jobbar. Lite tv nu på förmiddagarna. När jag kommer hem från jobbet är jag helt slut .... Sjukt tråkigt.
Så träning just nu är inte ens att tänka på. Det går inte när det är såhär på jobbet. Vilket suger.
 
Och på helgerna klämmer jag in så mycket saker jag kan. Ska hinna träffa familjen, åka iväg på saker, städa, fixa, handla osv osv. Har två helt uppbokade helger framför mig. Men det får gå.
Kurerar mig med treo och tar mig igenom dagarna.
 
Aa just det, har satt i en hästsko i min tragus nu :D Funderar på att köpa en liten större om ett tag. Är sjukt nöjd över att den läkte så bra som den gjorde :))
 
 
 

Halvtidsvegeterian

2012-08-22 @ 10:48:19 ? Permalink ? julias vardag
Har i många år känt att det är rätt onödigt av mig att äta kött. Jag älskar djur mer än livet självt och jag är inte sådär värst förtjust i att äta kött ... Så varför gör jag det ?
Det är mindre krångligt, smidigt när man ska till någon. Sedan har man ju alltid hört hur dyrt det är att bli vegeterian.
Men jag ska ge det en chans nu, jag tänker fortsätta äta ägg som det ser ut nu. Och tänker inte vara stenhård på det heller. Men i min vardag, och när det finns andra val att göra det, då ska jag göra det. Det är väl alltid något kanske ?
 
Så får vi se hur det utvecklar sig i framtiden :)
Jag skäms över hur människor behandlar djur som ska bli mat världen över. Det är inte okej. Så jag ska försöka göra vad jag kan för att gå emot det.

Animal Protector

2012-08-20 @ 10:10:25 ? Permalink ? julias vardag
Idag tog jag tag i vad jag länge tänkt och blev Animal protector för WSPA. 100kr i månaden gör mig inte så mycket, och det kan göra stor skillnad. På riktigt, jag får tårar i ögonen varje gång deras reklam kommer på tv, och jag vill göra så mycket jag kan för att hjälpa.
Ger 50kr/mån till Djurens rätt också då jag tycker de står för många bra saker. WWF får också en peng då och då. 
 
Jag hoppas att många av er känner som jag och vill göra världen bättre för alla djur som blir illa behandlade eller har det svårt på andra sätt. 100kr i månaden är ingen stor grejj för de flesta av oss ! Det är äta ute en gång ungefär. Gör något för att förändra världen till det bättre istället !
 
 
Reklamfilmen: 
 
 

RSS 2.0