Blir rätt besviken

2012-05-31 @ 09:09:28 ? Permalink ? Åsikter/funderingar
Jag har länge sett upp till Blondinbella för hon verkar så stark och har bra åsikter. Men nu blir jag riktigt sur faktiskt. Ni som inte har så mycket koll kan jag ju berätta att Blondinbella kör stenhårt på begreppet "size me" just nu, vilket innebär att tjejer inte ska bry sig så mycket hur deras kroppar ser ut, alla är fina osv osv. Låter bra.
Men nu har hon kritiserat den norska bloggerskan follballfrue. För att hon skriver mycket om träning och sin kost (hon följer lchf). Blondinbella säger att det är fel att ge sådana signaler till ungdomar. Fel ?! Att promota träning ?! Seriöst ....

Jag är på riktigt trött på dagens samhälle. Och nu får folk bli hur sura de blir. Men det finns INGEN logik i att få unga att tro att det är okej att vara feta. På riktigt. Äter man rätt och tränar, då får man oftast en bra kropp. Jag menar inte superduper vältränad, men man blir inte .... överviktig. Jag tycker det är jävligt farligt att vi är okej med övervikt. Visst, en supersmal kan ha en kropp som mår väldigt dåligt på insidan, det beror på ämnesomsättning och gener och lite sådant. MEN ÄTA RÄTT OCH TRÄNA REGELBUNDET ÄR INTE FEL. Så sluta glorifiera övervikt och att ååh vi behöver inte bry oss. Nej men kolla på usa då. Hur mår de ungarna ? Och statistiken går inte precis åt rätt håll för Sverige heller.
Jag blir sur över det här. På riktigt. Ta hand om er folk. Om inte annat så för att era barn i framtiden/nu ska se att de också bör göra det.


:)

2012-05-31 @ 08:51:13 ? Permalink ? julias vardag
Idag råkar jag faktiskt vara ledig ! Det är rätt skönt :D Vi ska äta lite frukost och göra oss iordning eftersom vi ska åka mot Ryd sen. För Pierre tar studenten idag !! :D Hoppas att vädret håller i sig så vi slipper regn iaf ...Ser rätt trött och förstörd ut atm.
Har egentligen inget mer att säga just nu. Hörs väl sen :)

Tråkig vardag.

2012-05-30 @ 09:16:56 ? Permalink ? julias vardag
Som vanligt ungefär. Vakna. Frukost. Jobba. Äta. Sova. Igår var ett trevligt avbrott med pizza och pratstund med en bra vän. Uppskattas alltid.
Idag är det "fredag", ledig imorgon :) Lär bli en jobbig dag på jobbet dock. Men men. Har ingen riktig ork idag. Tog mig ork till att göra kaffen. Men nu orkar jag varken hämta det eller göra frukost :( fml. haha.

Hoppas mitt humör blir bättre under dagen ... Eller efter frukosten jag ska försöka göra nu :P

RSS 2.0