29 november

2012-11-29 @ 10:51:11 ? Permalink ? julias vardag
Kör på mitt naturliga hår idag. Känns sjukt märkligt. Jag har det aldrig utsläppt om jag inte plattar det eller gör mer lockar typ. Men jag orkade verkligen inte fixa idag. Har städat hela morgonen.
Så nu fick det bli såhär. Lite har det nog växt ändå ? :)


Godmorgon !

2012-11-28 @ 10:42:04 ? Permalink ? julias vardag
Eller förmiddag. Jag vet inte :P Jag ska i alla fall iväg till jobbet nu. Har haft en likadan morgon som jag brukar ha. Vakna, plugga lite, frukost framför Glee och sedan städa lite ^^
Råkade gå in i dörrkarmen ... Gjorde ont så IN I HELVETE. Har fan fått en bula på axeln nu. Hur klantigt som helst :( 

Jaha. Jag vet att jag mest tjatar om att jag ska flytta snart här i bloggen. Men det är svårt att tänka på annat när man ständigt blir påmind av alla kartonger och skit. Haha.
Sägs att vi kommer få en helvetesdag på jobbet idag med. Förra veckan slog Staples rekord i att skicka paket. KANSKE blir lika mycket idag ... Åh vad ... Kul :P

Men det är ju redan onsdag. Det får man väl vara glad över :D

 
 
 

Julstämning !

2012-11-27 @ 10:30:00 ? Permalink ? julias vardag
Det är svårt att få julstämning i en lägenhet som ser ut som faaaan. Men jag försöker iaf ;) Har torkat av skåp och dörrar till ljudet av Glee christmas album. Oerhört bra ;D Jag är en sådan fruktansvärd Glee nörd. Haha.
Vad gjorde man innan spotify egentligen ?! Nu kan man ju bara hitta allt man vill lyssna på inom 5 sekunder :D

Jaha. Tre dagar kvar. Jag räknar ner nu. Vill bara uuuut härifrån. Även om jag kommer sakna läget lite, det är nära till bra skogsrundor och man behöver inte tänka på att man har för hög volym på och annat. Men ett riktigt kök kommer göra stor skillnad :D OCH 1,80 SÄNG !!! Det kommer bli det bästa av allt. Att inte vakna av ont i ryggen och Ronnie slipper störa sig på att jag puttar ut honom från sängen ;)
Jag har en tendens att snurra mycket och ta mycket plats när jag sover (A)
 Glee christmas
 
 

RSS 2.0