Tattoo

2013-04-28 @ 18:55:08 ? Permalink ? julias vardag
En liten iaf.
Har glömt lägga upp här ;D Gör det mest för att det är kul att gå tillbaka och kolla saker sen ^^
Jag är Tolkien-nörd. Haha. Har ju redan en tatuering i svanken som är ett citat från filmerna. "even the smallest person can change the course of the future". Nu ville jag ha en som var mer ... För böckerna.
Har älskat alvspråket sedan jag först såg det. Mest föll jag för quenya, vilket var högalvernas språk. Det låter så fint och ... jag vet inte. Jag gillar det bara :) Och Tengwar, det skriftspråk de använde, är helt fantastiskt !

Och länge har jag planerat en tatuering där det står "syster och bror", så varför inte kombinera de två tänkte jag, and taaadaaa ! Sjukt nöjd. Tog lååång tid att kontrollera så orden stämde, så jag översatte rätt, skrev det rätt osv osv. "onónë ar toron" blev det tillslut. "syster och bror". 
För att jag har en storasyster som finns där. Alltid. Hon är lika mycket min vän som mitt syskon. Hon är visare än de flesta, har alltid råd till mig och har gett mig de finaste pojkarna i världen, Linus och Viggo !
Och för att jag har en storebror som är min stora förebild. Som jag älskar allt med, som haft ett stort inflytande i vem jag är, vad jag lyssnar på för musik. I mörka stunder är ett par ord från bror bland det som hjälper mest. Och pga honom finns Linni, den finaste lilla flickan.

Ni två, syster och bror, är allt. Jag skulle inte vara den jag är utan er. Familjen är allt för mig. 

Orkar inte måndag ...

2013-04-22 @ 09:31:22 ? Permalink ? julias vardag
Vädret är tråkigt, det är måndag, och jag ska snart till jobbet. Blä.
Har en del trevligt att se fram emot i veckan dock ! På torsdag slutar jag vid 4 av rätt trevliga anledningar :D Det tar vi då ;)
Och på lördag ska jag nog på marknad med mamma och syster för att sedan ha lite middag och förfest hos mig med syster och hennes kompisar innan utgång ! Kommer bli awesome :D

Men först ett par arbetsdagar som känns som de kommer bli väääldigt låånga. 

Helgen som var då. Eh, jag vet inte. Festade i fredags med folket. Alltid trevligt ! Sedan utgång till Grace. Hemma vid 4. Bläää. Var relativt lagom full tills den förbannade tequilan dök upp. Jag tål verkligen inte det. Två shotar och jag minns hälften av vad jag säger. Och dagen efter ligger jag som ett vrak. Sov ett par timmar mitt på dagen. Hahah. Åt pizza och ville bara ta mig igenom helvetet ^^, Blä. Åkte iaf till Ryd på kvällen, begravde vår finaste Toruk .. Jag mår bara dåligt av att ens nämna det.
Söndagen åkte jag hem till min fina familj. Åt mat, umgicks, gick en långpromenad och så. Färgade syrrans hår lite ;)
Kom hem och insåg att jag mådde allt för dåligt för att sätta mig ner och göra ingenting och vädret var fint så jag gick runt Växjösjön med Mayday Parade i öronen. Det hjälper alltid. Mot det mesta.
Så gick runt en mil igår. Mycket bra ! Halsen mår fortfarande piss och jag hostar och rösten är borta igen så ja, ingen träning ännu ....


...

2013-04-18 @ 09:41:00 ? Permalink ? Åsikter/funderingar
Finns så mycket man vill säga men som man inte säger. Just nu hittar jag inga ord. För någonting. Allt är bara skit. Egentligen.
Det är en sådan stund i livet nu när man stannat upp. Och andan hinner ifatt en. Och man märker hur mycket allt egentligen gör ont. Det är när vardagen går från 4 till 3. Och ingenting makes any sense.
 
Känner mig bara tom. Det här inlägget har tagit ungefär 15 min so far. För jag stannar upp hela tiden. Vet inte vad jag vill ha sagt. Så varför säga något alls.
Att jobba känns inte motiverande alls. Jag vill inte lämna Alastair ensam. Vilket är en fånig tanke, som om han skulle känna sig ensam nu. Men det känns så. Han är ju själv här nu när Ronnie är i skolan och jag på jobbet.

Det här inlägget är så förvirrande så jag skiter i det nu.
 

RSS 2.0