25 april 2015

2015-04-26 @ 00:01:04 ? Permalink ?
Jag vet inte vem jag skulle skicka ett sms till, så jag skriver väldigt bloggen istället. Då blir det till mig själv, så slipper jag få något svar som ändå inte ger mig något. För jag vet inte själv vad jag vill ha för svar. 

Ikväll har jag, som så många andra kvällar, känt mig så överflödig. Onödig. Värdelös. Jag försöker verkligen. Jag har hållit ihop. Inte fått psykbryt. Det är ju bra.
Men jag mår så kaos. För jag kommer aldrig vara människan jag vill vara. För jag vet inte hur.
Jag ser hur bra alla andra är. Och jag är ingenting.

förstörde en bra dag

2015-04-22 @ 14:37:30 ? Permalink ?
Jag hatar all tid jag lagt på dig, jag hatar att du fortfarande har så stor inverkan på mitt liv och hur jag mår. All min ångest har jag lagt på dig. För att kunna leva ett normalt liv. För att orka med.och att du nu ska bli en fysik individ i mitt liv, om så bara för en stund, sätter allt ur balans. Det värsta är att du inte förstår det själv. Du förstår verkligen inte hur mycket du förstörde mig för du förstår inte hur jag kände för dig. Det kommer jag alltid vara förbannad på dig för. 
Låt de veckorna gå fort så jag kan få
ut dig ur mitt liv igen.

osäker mark

2015-04-20 @ 22:10:10 ? Permalink ?
Jag ser dig och mig som oss. Fast det inte är så. Fast du kanske aldrig vill ha det så. Jag vågar inte fråga. Hoppas i mitt inre, att du ska känna som mig.
Men jag vet inte.
Så osäker på allt.
Jag har aldrig varit så öppen med någon som jag är med dig dock. Och det säger en del om hur mkt jag trivs med dig.

RSS 2.0