31 december

2008-12-31 @ 18:50:39 ? Permalink ?
Det är det idag ja. Nyårsafton. Känns inte som det. Inte alls.
Jag har börjat undra mycket på sistone, har jag växt upp ? Förra året sprang jag runt flera dagar innan nyårsafton och smällde raketer, jag såg fram emot nyårsafton, fest osv.
I år känner jag ingenting. Det känns onödigt att smälla raketer, fest har jag fått nog av, det är ändå inte de jag vill festa med som är här.
Sedan ser man på sina vänner, många av dem festar varje helg, de har ork och energi. Jag har inget av detdär. Jag vill oftast sitta hemma med joel, kolla på en film och somna tidigt.
Hoppade jag över hela tonårsstadiet ? För bara ett år sedan var jag barnslig, nu känner jag mig bara gammal, så mkt äldre i sinnet än mina vänner. Hoppade jag över ett steg ?
Kanske.
Eller så fungerar jag bara inte i logisk ordning. Men det kanske kommer ....

Love.

2008-12-30 @ 18:13:03 ? Permalink ?
Det svåraste jag vet, och det bästa jag vet.
Det är så underbart de där stunderna då allt som genomsyrar en är kärlek. Känslan av att veta att man ger allt till någon, och att den ger det tillbaka.
Det är det jag lever för.
Och visst, sedan man blev kär har det blivit svårare att kolla på kärleksfilmer/scener eftersom man tar det personligt. Känner man saknad för sin bättre hälft så blir den bara värre av en kärleksfilm. På senaste tid har jag kollat mkt på One Tree Hill, där Haley inte vet om hon ska följa sina drömmar eller stanna hos Nathan.
Och för mig hade valet varit så jädrans enkelt. Jag ger upp alla mina drömmar för Joel. Han är min dröm. Han är min värld. Min kärlek, mitt allt.
Det känns liksom som att, vad skulle spela någon roll om jag inte hade honom ? Ingenting. Jag kanske är för ung eller för förälskad för att se vad jag verkligen känner, vad jag kommer att vilja göra med framtiden. But I don't care !
Så länge han gör mig lycklig så stannar jag precis där jag är. Det är han jag vill ha. Endast.
Allt han gjort för mig under dessa 3 år, det är mer än vad någon gjort för mig. Han är den bästa vän jag någonsin haft.
Det är lycka när jag är med honom  <3


Nyår

2008-12-28 @ 11:53:31 ? Permalink ?
Nu är julen över. I stort sett i alla fall. Och den var asbra ! Julafton är alltid lika mysig och bra :* Fick spendera massa tid med Joel dagarna runt jul och på själva julafton blev det till att umgås med familj och släkt.

Nu är det dock dags för nyår. Damn. Det här året har gått alldeles för fort :/
Nyårslöften för 2008:
-Sluta äta godis
-Träna (eh)
-Sluta vara så onyttig
-Spara pengar


Det var nyårslöftena för året som varit nu. Jag tycker att jag har hållt dem ganska bra. Inget godis under hela året och träningen har jag hållt på med omkring ett halvår nu. Pengarna har det väl varit sådär bra med, likaså med att hålla sig nyttig ^^,
Det här med nyårslöften kan vara svårt. Hm. Men jag får väl skriva lite vad jag vill hålla under 2009.
Nyårslöften för 2009:
-Hålla mer koll på mina pengar (skriva upp utgifter och inkomster)
-Fortsätta med träningen, helst 3 ggr i veckan.
-Lära mig min kamera mer ingående och få upp fotandet igen.
-Gå ner 5 kg.


Jag ska försöka hålla upp med godis/kakor/onyttigt så mkt jag kan. Men jag känner att jag inte orkar ha det som nyårslöfte i år igen. Så målet blir att gå ner 5 kg ist :) Haha jag kommer aldrig lyckas :/
Men det är ett bra mål att sikta på i alla fall !

RSS 2.0