Sambo

2011-08-29 @ 11:53:57 ? Permalink ? julias vardag
Det har varit tyst på bloggfronten för min del de senaste veckorna. Vet inte riktigt varför, men har haft mkt att göra i nya lägenheten och jobb och all däremellan.
Så nu är jag sambo sedan två veckor tillbaka med min fina fina pojkvän Ronnie <3
Det är en fantastisk känsla att veta att bara jag och den jag älskar mest har tillgång till det här stället. Det är VÅRT och det är vi som bestämmer !
Sedan att jag bara kan träffa min familj på helgerna är jävligt jobbigt faktiskt. Jag saknar mamma och pappa MYCKET. Men på bara dessa två veckor har jag lärt mig att uppskatta dem så mkt mer än jag gjorde tidigare.
Det är segt att inte träffa mina favoriter Linus och Viggo då och då också :/ Men jag passar på så ofta jag får chansen !
I övrigt trivs jag riktigt bra här i min lägenhet, det mesta är på plats. Fast vi orkar inte riiiktigt ta tag i vissa kartoner och tavlor och ski som ska upp ;) Men det kommer när det kommer.

Bra dag !

2011-08-11 @ 10:20:47 ? Permalink ? julias vardag
Jag känner verkligen hur jag utvecklas, hur jag vågar ta nya steg och anta utmaningar. Jag har blivit en person jag är stolt över !
Haft en bra dag so far, säger inget för att inte jinxa det, men nu hägrar två dagars jobb sedan blir det förmodligen Ikea i helgen och sedan är det dags. Att ta det stora steget. Längtar som fan efter att få krya ner i en gemensam säng med världens vackraste människa ! :)
Ronnie ligger för tillfället bredvid mig i sängen och snarkar lite smått, sjuk som han är stackarn :(
Jag behöver en redbull känner jag ...

Livet är rätt trist ibland ...

2011-08-06 @ 17:05:49 ? Permalink ? Åsikter/funderingar
Som denna helgen... som jag sett fram emot rätt mycket. Och så blev ingenting som man tänkt sig. My bad, i guess.
Skitsamma, hjälper inte speciellt mycket att klaga här. Bara skönt att få sätta lite ord på saker och ting då och då.
Hoppas ni har en bra helg iaf !

RSS 2.0